24 Şubat 2012 Cuma

Lise |Bir Ergen Parodisi|

Categories:

 Merhaba Arkadaşlar,
     Bu yazımın adından da anladığınız gibi "Lise Ve Ergenlikle" ilgili :) Bu yazıyı anketimizde şıklara koymuş oradan da yazı olarak seçme kararı almış idim:D Bu bölüm aslında çok iyi bir bölüm olacak yani her hafta bir liselinin ve dolaysıyla bir ergenin maceralarını dinleyeceğiz.Bazı kısımları sallamasyon da olsa geneli gerçekler üzerine olacak.Yani aslında sallamasyonlar olup olmaması konusunda kararsızım.Sürükleyici ve içten bir anlatım olacak ki siz okuyucuları bir sonraki yazıya kadar meraklı tutabilsin.Yani ya her hafta başka ağızdan yazacağım ya da aynı kişiyi  yazacağım şu an karar aşamasındayım yani bir ay sonra başlayacağım bu yazı hakkında genel olarak bilgi vermek istedim.
      Ve  beni bilen bilir (nasıl bir başlangıçtır bu yaa :D) bir kısa film çekme hayalim vardır yani eğer bu Lise |Bir Ergen Parodisi| konusu tutarsa büyük ihtimal yazın çekecek olduğumuz kısa filmin konusu olacak.Genel olarak o kısa filmimin bile senaryosu hazır gibi :D anlayacağınız yazın daha fazla yazı olacak :D
     İkinci bir nokta ise bu yazı ergenlik ile olduğu için Part Ve Vol. terimleri üzerinde olacak. Part=sezon ,Vol=bölüm olarak kullanılacak.Yaklaşık bir 4 hafta da  sezon bitecek ama bu değişkenlik gösterebilir.
     Üçüncü bir nokta ise Bu yazımı Bir facebook sayfası olması bu sayfa sayesinde siz de kendi  başınızdan geçen veya kendi kurguladığınız yazıları bana ulaştırabilir ve bu blogta yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.
        Haftaya "Bir Varmış Bir Yokmuş" Yazımın Plot Bölümüne Kadar Kendinize İyi Bakın :)

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

No Response to "Lise |Bir Ergen Parodisi|"

Yorum Gönder