17 Şubat 2012 Cuma

Başlangıç

Categories:

 Merhaba Arkadaşlar,
Şimdi  Bu Yazının  adını görüp bu salak neden yine "Başlangıç"diye yazı yazmış diyenler olmuştur.Ama Açıklayayım Bu Sefer İyi Başlık:D Çünkü Bu Yazım Hem "Talhanın Seyir Defterinin " Başlangıcı Hemde İlk Filmimizin Türkçeye Çevirisi Başlangıç Hem De Bu Blogun Başlangıç Yazısı:)Vakit Kaybetmeden Yazıma Başlayayım :D

 INCEPTION
Filmin Konusu:
   Dom Cobb  çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb’un bu ender mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu yapmıştır. Ancak, aynı zamanda bu durum onu uluslararası bir kaçak yapmış ve sevdiği herşeye malolmuştur. Cobb’a içinde bulunduğu durumdan kurtulmasını sağlayacak bir fırsat sunulur. Ona hayatını geri verebilecek son bir iş; tabi eğer imkansız “başlangıç”ı tamamlayabilirse. Mükemmel soygun yerine, Cobb ve takımındaki profesyoneller bu sefer tam tersini yapmak zorundadır; görevleri bir fikri çalmak değil onu yerleştirmektir. Eğer başarırlarsa, mükemmel suç bu olacaktır. Ama ne dikkatle yapılan planlamalar, ne de uzmanlıkları, onları, her hareketlerini önceden tahmin ettiği anlaşılan tehlikeli düşmanlarına karşı hazırlıklı kılabilir. Bu, gelişini sadece Cobb’un görebildiği bir düşmandır.
Filmin Ana Karakterleri:


  








  










Şimdi Hepiniz Bu Çocuk Neden Burada Boşluk Bırakmış Ki Diyeceksiniz Ben De Açıklayayım Tablodan Dolayı Kasıtlı Değil :D Yani Kısacası Film Güzel Konu Güzel Eğer Sizinde Boş Vaktiniz Var Ve Hala Inception ı  İzlemediyseniz Vaktinizi Geçirmeniz İçin İyi Bir Film Olabilir .Haftaya Cuma "Bir Varmış Bir Yokmuş" Köşemizde Beraber Olacağız O Zamana Kadar Kendinize İyi Bakın :)

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

No Response to "Başlangıç"

Yorum Gönder