8 Temmuz 2010 Perşembe

Chuck Sezon 3 Bölüm Özetler

Categories:



Chuck - Sezon 3 - Bölüm 01 / Season 1 - Episode 1 : Chuck vs the Pink Slip
Dizinin üçüncü sezonunun ilk bölümünde yeni Intersect yeteneklerine sahip Chuck, tam bir ajan olmak için eğitim alır. Ancak işler ters gider ve ajanlık okulundan atılmasının yanı sıra, Sarah’yı da kaybeder. Bunalıma giren Chuck’ı bu ruh halinden kurtarmak, Benihana’da şef olma eğitiminden dönen Morgan’a düşer. Ancak Morgan ona yardım edebilecek midir? Yoksa eski hayatına dönmek Chuck’ın kaderi midir?

Chuck - Sezon 3 - Bölüm 02 / Season 1 - Episode 2 : Chuck vs the Three Words
Sarah’nın en yakın arkadaşı, nişanlısı Karl ile birlikte şehre gelince Chuck ve takımı yeni bir görev üstlenir. Ancak tam görev üstündeyken Chuck’ın, Sarah’yla ilişki problemlerini konuşmak istemesi ortalığı karıştırır. Chuck duygularını kontrol etmeyi başarabilecek mi? Bu sırada Jeff ve Lester’a yalan söyleyen Morgan, başını belaya sokar. Dizinin bu bölümünde Karl karakteri Snatch, X-Men: The Last Stand’de de rol alan VINNIE JONES tarafından canlandırılıyor.

Chuck - Sezon 3 - Bölüm 03 / Season 1 - Episode 3 : Chuck vs the Angel de la Muerte
Ailesini ajanlık işlerinden uzak tutmak isteyen Chuck, Ellie ve Kaptan Muhteşem’i uluslararası bir olayın merkezine düşmekten kurtaramaz. Bir suikastın hedefi olan ve ülkeyi ziyaret eden Başkan Goya’yı korumak için Chuck, Kaptan Muhteşem’le olan ilişkisini kullanmak zorunda kalır. Kaptan Muhteşem kendini ajan olmanın heyecanına kaptırırken Chuck onun ve Ellie’nin güvenliği için endişe duyar. Dizinin bu bölümünde Başkan Goya rolünü American Gangster’dan tanıdığımız ARMAND ASSANTE üstlenecek.

Chuck - Sezon 3 - Bölüm 04 / Season 1 - Episode 4 : Chuck vs Operation Awesome
Kaptan Muhteşem, şeytani Sydney Price tarafından süper ajan sanılınca Chuck, Muhteşem’in eğitmeni rolünü üstlenir ve ona ajanmış gibi davranmayı öğretir. Ring adlı örgüt üzerine düzenlenen operasyonda ekibimiz gizemli ajan Daniel Shaw’la tanışır. Bu sırada müdür yardımcılığına terfi eden Morgan, Jeff ve Lester’ın yeni eğlenceleriyle baş etmek zorunda kalır. Dizinin bu bölümünde Sydney Price’ı ANGIE HARMON, ajan Shaw’u da Superman Returns’ün yıldızı BRANDON ROUTH canlandırıyor.

Chuck - Sezon 3 - Bölüm 05 / Season 1 - Episode 5 : Chuck vs First Class
CIA ajanı Daniel Shaw, Sarah ve Casey’nin itirazlarına karşın Chuck’ı Paris’e, ilk yalnız görevine gönderir. Paris’e uçuşu sırasında Hannah’yla arkadaş olan Chuck, başka bir yolcuyu, heybetli Hugo Panzer’i görünce Intersect çalışmaya başlar. Bu sırada AldıkçaAl’ın kontrolünü geri kazanmak için Casey, Jeff ve Lester’a karşı verdiği savaşta Morgan’a yardım eder. Dizinin bu bölümünde Hannah, Smallville’in güzel yıldızı KRISTIN KREUK tarafından, Hugo Panzer karakteri ise STEVE AUSTIN tarafından canlandırılacak. BRANDON ROUTH da diziye konuk olmaya devam ediyor.

Chuck - Sezon 3 - Bölüm 06 / Season 1 - Episode 6 : Chuck vs Nacho Sampler
Chuck, Nerd Herd’de çalışmaya başlayan Hannah ve Ring’le bağlantısı olduğu ortaya çıkan yeni hedefi arasında ikili hayatını yaşamakta zorlanmaktadır. Chuck, yeni hedefiyle kendi kendine başa çıkabileceğini düşünse de Sarah ve Casey, yardım etme ihtiyacı hissederler. Kaptan Muhteşem, Chuck hakkında sorular sormaya başlayan Ellie’ye yalan söyler. Bu sırada Morgan, Jeff ve Lester, Hannah hakkında bilgi edinebilmek için sıkı çalışma yürütürler.

Chuck - Sezon 3 - Bölüm 07 / Season 1 - Episode 7 : Chuck vs the Mask
Chuck ve Hannah, beklenmedik bir şekilde Daniel Shaw'ın son görevinin bir parçası olurlar. Shaw, yakınlaşmaya çalışıyormuş gibi göründüğü Sarah ile ortak olur. Bu sırada Morgan ve Ellie de kendi ekibini kurmuştur. İkili bir şeyler gizlediğinden şüphelendikleri Chuck’ın garip davranışlarının ardında ne gibi bir sebep yattığını çözmek için güçlerini birleştirir.

Chuck - Sezon 3 - Bölüm 08 / Season 1 - Episode 8 : Chuck vs the Fake Name
Ellie, Devon ve Hannah’ya yemek pişirme sözü veren Chuck, ilk önce dünyanın en tehlikeli suikastçısının yerine geçeceği görevini tamamlamak zorundadır. Bu sırada Sarah, Shaw’la ilişkisini profesyonel sınırlar içinde tutma konusunda azimli olmaya çalışır.

Chuck - Sezon 3 - Bölüm 09 / Season 1 - Episode 9 : Chuck vs. the Beard
Bir süredir kafasında görüntüler çakamayan Chuck, hayatının parçalara ayrıldığını hissetmektedir. Bu durum onun ajanlık görevlerini yerine getirememesine neden olur. Shaw, Casey ve Sarah onu yanlarına almadıkları bir göreve gidince üste tek başına kalan Chuck’ı oldukça zorlu bir durum beklemektedir. Dizinin bu bölümüne DIEDRICH BADER konuk olurken, yönetmen koltuğuna da Zachary Levi oturuyor.

Chuck - Sezon 3 - Bölüm 10 / Season 1 - Episode 10 : Chuck vs. the Tic Tac
Casey, ekipçe üstünde çalıştıkları CIA görevini yaparken, eski kumandanı James Keller’ın verdiği bir görevi de yerine getirmeye çalışır. Ancak bu durum Casey’nin vatana ihanet suçu işlemesine sebep olur. Chuck kumandan Keller hakkındaki karanlık gerçeği öğrenince Sarah ile birlikte Casey’yi hapisten kaçırmaya ve adını temize çıkarmaya karar verir. Bu sırada Ellie’yi beladan uzak tutmak isteyen Devon’ın planları karısının çok arzuladığı bir pozisyona kabul edilmesiyle suya düşer.

Chuck - Sezon 3 - Bölüm 11 / Season 1 - Episode 11 : Chuck Versus the Final Exam
Chuck, gerçek bir ajan olup olmadığının ortaya çıkması için son bir sınava daha girmesi gerektiğini öğrenir. Eski hayatına geri dönmek istemeyen Chuck, her hareketi Sarah ve Shaw tarafından gözlenirken öğrendiği her şeyi uygulamaya koymak zorundadır.

Chuck - Sezon 3 - Bölüm 12 / Season 1 - Episode 12 : Chuck Versus the American Hero
Gizli bir görev için kendi ajan ekibini oluşturması gereken Chuck’ın aklında tek bir isim vardır: Sarah. Casey, Morgan ve Kaptan Muhteşem, Sarah’yı geri kazanması konusunda Chuck’a yardım etmek için bir araya gelirler. Dizinin bu bölümünde de Ajan Shaw’u BRANDON ROUTH canlandıracak.

Chuck - Sezon 3 - Bölüm 13 / Season 1 - Episode 13 : Chuck vs. the Other Guy
Chuck, Sarah ve Shaw, Shaw’un karısının ölümünün ardındaki Ring ajanını bulmak için bir araya gelirler. Sarah, Shaw’un görev için hazır olduğunu düşünür ama Chuck onun duygusal durumundan şüphelidir. Bu sırada Morgan Aldıkça Al’dan ayrılmayı düşünmektedir.

Chuck - Sezon 3 - Bölüm 14 / Season 1 - Episode 14 : Chuck vs the Honeymooners
Avrupa’da tren yolculuğu yapan Sarah ve Chuck, İspanyol casuslarla birlikte seyahat ettiklerini keşfederler. Sarah ve Chuck, tek başlarına olmalarına karşın yolundan şaşmış bu casuslara hadlerini bildirmeye karar verirler. Ancak kalkıştıkları bu iş pek de sandıkları kadar basit değildir. Bu sırada General Beckman, Casey ve Morgan Grimes’ten oluşan yeni “sıra dışı” ajan ekibine kaçak çifti bulmasını emreder.

Chuck - Sezon 3 - Bölüm 15 / Season 1 - Episode 15 : Chuck versus the Role Models
Chuck ve Sarah, kusursuz bir rapora sahip olmalarına karşın birbirlerinden nefret eden, karı-koca CIA ajanları Craig ve Laura Turner’ın eğitmenliğinde bir göreve atanırlar. General Beckman, genç çiftin bu yaşlı kurtlardan öğrenecekleri çok şey olduğunu düşünmektedir. Fakat, Turner çiftinin fırtınalı ilişkisi Sarah ve Chuck’ın kendi ilişkilerinin kaderinin de onlarınki gibi olup olmayacağı konusunda endişelenmelerine neden olur. Casey, ekibin en yeni üyesi Morgan’ı eğitmekle görevlendirilir.

Chuck - Sezon 3 - Bölüm 16 / Season 1 - Episode 16 : Chuck vs the Tooth
Rahatsız edici rüyalar görmeye başlayan Chuck, son rüyasında gördükleri nedeniyle önemli bir devlet adamının ziyareti sırasında bir tehlike oluşacağına inanmaya başlar. Chuck’a inanmayan General Beckman onu CIA’in psikiyatristi Dr. Leo Dreyfus’a gönderir. Bu sırada Ellie şaşırtıcı bir haber alır. Anna, Morgan’la konuşmak için Aldıkça Al’a gelir. Dizinin bu bölümüne Back to the Future’ın çatlak bilimcisini canlandıran CHRISTOPHER LLOYD konuk oluyor.

Chuck - Sezon 3 - Bölüm 17 / Season 1 - Episode 17 : Chuck vs the Living Dead
Gördüğü son garip rüyadan sonra harekete geçen Chuck, Morgan’dan ona yardım etmesini ister. İkilinin araştırması Chuck’ın babası Stephen J. Bartowski’nin geri dönmesi ve Chuck’ın Intersect 2’yi yüklediğini öğrenmesiyle karışık bir hal alır. Baba Bartowski, oğluna gördüğü kötü rüyalar konusunda yardım edebilecek midir? Dizinin bu bölümüne Stephen J. Bartowski rolüyle ünlü oyuncu SCOTT BAKULA konuk oluyor.

Bölüm 18 Ve 19 Yeni Sezon için İpuçları Olduğu İçin Özetleri Eklenmemiştir.Özetler ise sadece konuyu anlatmaktadır .Fazla Ayrıntı  Yoktur.

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

No Response to "Chuck Sezon 3 Bölüm Özetler"

Yorum Gönder