8 Temmuz 2010 Perşembe

Chuck Sezon 2 Bölüm Özetler

Categories:



Chuck - Sezon 2 - Bölüm 1 / Season 2 - Episode 1 : Chuck Versus the First Date

Chuck, Sarah ve Casey yeni Kesişme için hayati derecede önemli Cipher adlı parçayı ele geçirmeye çalışmaktadır. Bu arada dükkana atanacak yeni müdür yardımcısının kim olacağı merakla beklenmektedir. Öte yandan Chuck ve Sarah buluşup beraber ilk randevularına çıkar. Casey ise yeni Kesişme kullanıma açılır açılmaz Chuck’ı bertaraf etmesi için görevlendirilmiştir.

Chuck - Sezon 2 - Bölüm 2 / Season 2 - Episode 2 : Chuck Versus the Seduction

Sasha Banachek isimli kadını baştan çıkarması için Chuck’a gizli görev verilmiştir. Eski casusluk geleneğinden gelen Roan Montgomery de ona akıl hocası olarak atanır. Bu arada Kaptan Awesome’ın da benzer şekilde ilişkilerle ilgili tavsiyeye ihtiyacı vardır. Bu konuda ona yardımcı olacak kişi ise Morgan’dır. Öte yandan dükkana müdür yardımcısı olarak atanan Lester yavaş yavaş bu işin hiç de kolay olmadığını öğrenecektir. Çünkü meslektaşları onu kesinlikle ciddiye almamaktadır.

Chuck - Sezon 2 - Bölüm 3 / Season 2 - Episode 3 : Chuck Versus the Break-Up

Bryce Larkin, Fulcrum hakkında edindiği bilgilerle şehre geri dönmüştür. Fulcrum üzerinde oldukça önemli veriler taşıyan kayıp bir çiple ilgili bilgilerin şifresini çözmesi için Van Hayes isimli zengin yazılım uzmanını tutmuştur. Bryce ve Sarah çipi geri almak için Van Hayes’in yemek davetinde evli bir çift gibi davranmak zorundadır. Chuck da garson kılığında içeri sızmıştır. Öte yandan Morgan, Buy More’da Mighty Jocks’la karşılaşır.

Chuck - Sezon 2 - Bölüm 4 / Season 2 - Episode 4 : Chuck Versus the Cougars

Sarah’nın geçmişinden biri onu hemen tanır. Bu kişi lise yıllarında ona bir türlü rahat vermemiş olan bir kızdır. Sarah ondan uzak durmaya çalışsa da sonunda mezunlar gününe katılmak zorunda kalır.

Chuck - Sezon 2 - Bölüm 5 / Season 2 - Episode 5 : Chuck Versus Tom Sawyer

Verimlilik uzmanı Emmett Milbarge teftiş için Buy More’a gelir. Bu arada tüm dünyada aranan çok tehlikeli bir nükleer terörist Jeff’in peşine düşmüştür. Chuck, Jeff’in teröristle olan bağlantısını öğrenebilmek için onunla daha yakın iletişim kurmak zorundadır. Ekip Jeff’in yardımları sayesinde çıkabilecek üçüncü bir dünya savaşını engellemeye çalışacaktır.

Chuck - Sezon 2 - Bölüm 6 / Season 2 - Episode 6 : Chuck Versus Tom Sawyer

Chuck biyoloji konferansında kendisinden ayrıldıktan sonra Bryce Larkin’le çıkmaya başlayan eski kız arkadaşı Jill’e rastlar. Jill’in patronu Guy Lafleur’ün biyokimyasal silah üretimi yaptığından şüphelenilmektedir. Dolayısıyla Lafleur hakkında bilgi toplaması için Chuck’a tekrar Jill’le yakınlaşması emri verilir. Bu arada Emmett tüm ekibin ilk yardım eğitimi almasını istemektedir.

Chuck - Sezon 2 - Bölüm 7 / Season 2 - Episode 7 : Chuck Versus the Fat Lady

Ekip, Guy Lafleur’ün ardında bıraktığı bilmeceleri çözerek Fulcrum ajan listesini ele geçirmeye çalışmaktadır. Öte yandan Chuck’ın neden sıklıkla gelmediğini öğrenmek isteyen Emmett, meslektaşının peşine düşer.

Chuck - Sezon 2 - Bölüm 8 / Season 2 - Episode 8 : Chuck Versus the Gravitron

Anahtar kişinin Chuck’ın eski kız arkadaşı Jill olduğu anlaşılınca, Chuck’a Fulcrum’a sızmak için onu kullanması emri verilir. Öte yandan Ellie de Şükran Günü ve Captain Awesome’ın gelişi için evde hazırlıklar yapmaktadır. Morgan, Jeff ve Lester ise Şükran Günü boyunca dükkana göz kulak olmakla görevlendirilmiştir.

Chuck - Sezon 2 - Bölüm 9 / Season 2 - Episode 9 : Chuck Versus the Sensei

Ekip, Global Launch Ajansı’nı araştırmakla görevlendirilmiştir. Bu arada birisinin güvenlik duvarını aşmakta olabileceği bilgisi ulaşır. Gözetim sırasında birisinin laboratuvara girdiği anlaşılır. Bu kişi Casey’nin eski öğretmeni Ty Bennett’dır. Öte yandan Captain Awesome’ın mükemmel anne-babası nikah törenini planlamalarına yardım etmek amacıyla Devon ve Ellie’ye sürpriz bir ziyarette bulunur. Emmett Milbarge ise “Ayın Çalışanı” yarışması düzenlemeye karar verir.

Chuck - Sezon 2 - Bölüm 10 / Season 2 - Episode 10 : Chuck Versus the Delorean

Sarah’nın babası, onu ziyaret eder ve Suudi Arabistan Şeyhi Rajiv Amad’ı nasıl dolandırdığını anlatır. Şeyh’in teröristlerle bağlantısı olduğu anlaşılınca, General, Chuck ve Sarah’dan, Sarah’nın babasından bilgi almalarını ister. Ancak Amad’ın ortaya çıkışıyla işler karışır. Öte yandan Anna Morgan’a beraber ev tutmalarını önerir. Devon bunun için ona borç para verir fakar Morgan o parayla kendine otomobil satın alır.

Chuck - Sezon 2 - Bölüm 11 / Season 2 - Episode 11 : Chuck Versus Santa Claus

Noel’den önceki gün çıkagelmiştir ve herkes yavaş yavaş Noel ruhunu hissetmeye başlamıştır. Ancak kırmızı bir arabanın Aldıkça Al mağazasına girip, son dakika alışverişlerini yapan Ellie ve Muhteşem’in de aralarında bulunduğu Aldıkça Al müşterilerini rehin almasıyla işler karışır. Sarah ve Casey bunun ilk anda göründüğü gibi tesadüfi bir şey olmadığını anlar, Chuck ve Intersect büyük bir risk altındadır. Ayrıca Chuck ve Morgan bu karışıklık arasında hiç görmemiş olmayı diledikleri bir şey göreceklerdir. Emmett rolünde Tony Hale’i izleyeceğiz.

Chuck - Sezon 2 - Bölüm 12 / Season 2 - Episode 12 : Chuck Versus the Third Dimension

Dünyaca ünlü rock müzik yıldızı Tyler Martin’in hayatının tehlikede olması üzerine ajanlarımız onu kaçırıp, kimin öldürmek istediğini bulmaya çalışırlar. Daha sonra Tyler’ın Chuck’ı şehirde bir barda eğlenmek için ikna etmesi, belalı bir geceye davetiye çıkarır. Bu sırada Tyler’ın konserine iki tane sahne arkası bileti olan Morgan, kendisiyle birlikte bu şerefi paylaşacak kişiyi seçmek için bir yarışma düzenler. Maceranın üçüncü bir boyuta taşındığı Chuck’ın bir diğer sürprizi ise NFL’in eski futbol yıldızı Jerome Bettis’in Koca Mike’ın futbol arkadaşı Jimmy rolüyle karşımıza çıkacak olması...

Chuck - Sezon 2 - Bölüm 13 / Season 2 - Episode 13 : Chuck Versus the Suburbs

Chuck ve Sarah, yeni görevleri gereği banliyöde yaşayan mutlu ve evli bir çifti canlandırmak zorunda kalırlar. Burada renkli bir kişilik olan yan komşuları Brad (The New Adventures of Old Christine’den tanıdığımız, Late Night with Conan O'Brien’ın yazarlarından Andy Richter tarafından canlandırılıyor) ve sokağın karşısında oturan, Chuck’a göz koymuş çekici ve baştan çıkarıcı bir kadın olan Sylvia (Two and a Half Men’de dolandırıcı Courtney olarak tanıdığımız Jenny McCarthy) gibi ilginç insanlarla tanışırlar. Aldıkça Al'da ise Koca Mike’ın karısının boşanma davası açmasıyla işler iyice kızışır. Mike tüm sinirini iş yerinden çıkarmaktadır. Çalışanlar onun dikkatini dağıtabilmek için randevu siteleriyle tuzağa düşürürler.

Chuck - Sezon 2 - Bölüm 14 / Season 2 - Episode 14 : CChuck Versus the Best Friend

Chuck kırık kalpli arkadaşı Morgan’a, Anna’yı izlemesinde yardım ederken, Anna’nın yeni erkek arkadaşı ile ilgili bir şeyler görür. Chuck, Sarah ve Casey, adamın tehlikeli çeteyle ilişkisinin ne olduğunu öğrenmek üzere görevlendirilir. Jeff ve Lester, Ellie ve Muhteşem’e düğünleri için Jeffster isimli müzik gruplarını tutmaları konusunda baskı yapmaktadır.

Chuck - Sezon 2 - Bölüm 15 / Season 2 - Episode 15 : Chuck Versus the Beefcake

Chuck, Ellie’nin teşvikiyle Sarah’dan ayrılır. Ancak Sarah’nın Fulcrum hakkında istihbarat elde etmek için Beefcake takma isimli yakışıklı ajan Cole Barker’ı baştan çıkarmak zorunda kalması, Chuck’ın kıskançlık krizlerine girmesine sebep olur. Morgan ise annesi ve Büyük Mike’ın ilişkisiyle baş edebilmek için sık sık Chuck’ın evine sığınmaya başlamıştır. Bu durum Ellie ve Devon’ın oldukça canını sıkmaktadır. Bu sırada Lester ve Jeff, Aldıkça Al’ın işe alınacak yeni elemanlar konusundaki stratejilerini tartışmaktadır. Sonunda Aldıkça Al’ın yeni elemanının “Aldıkça Al Güzeli” olmasına karar verirler ve yeni Aldıkça Al güzelini aramaya başlarlar. Yakışıklı ajan rolünde JONATHAN CAKE’i izleyeceğimiz bölümün bir diğer konuk oyuncusu ise Sports Illustrated dergisinin modeli BROOKLYN DECKER.

Chuck - Sezon 2 - Bölüm 16 / Season 2 - Episode 16 : Chuck Versus the Lethal Weapon

Chuck, Sarah ve Casey, Fulcrum’un kendi Intersect’ini inşa etme planlarının arkasında Perseus kod adlı bir adamın olduğunu öğrenirler. Sarah ve Casey, Perseus’u bulmak üzere göreve gönderilirken Fulcrum’un peşlerine düştüğü Chuck ve Ajan Cole Barker güvenli bir evde saklanmak zorunda kalmıştır. Ancak görev tehlikeli bir boyuta taşınınca onlara daha önceden söylenen “zarar görmekten kaçının” emri, geçerliliğini yitirmiştir. Bu sırada Aldıkça Al cephesinde Morgan, Anna’ya birlikte yaşama fikrinin pek de iyi olmadığını anlatmak için kendi savaşını vermektedir.

Chuck - Sezon 2 - Bölüm 17 / Season 2 - Episode 17 : Chuck Versus the Broken Heart

Chuck’ın, Sarah’ya ilişkileri hakkındaki hislerini dile getirmesi General Beckman’ın endişelenmesine neden olur. Beckman, Sarah’nın görevini ne kadar yerine getirdiğini denetlemesi için Alex Forrest isimli soğukkanlı ve duygusuz olduğu kadar güzel de bir ajanı görevlendirir. Alex Forrest’ın varlığı başka karışıklıkların yaşanmasına neden olacaktır. Bu sırada Morgan, Jeff ve Lester, Kaptan Muhteşem’in (Devon’ın) bekarlığa veda partisine kendilerini davet ettirmenin yollarını aramaktadır. Alex Forrest rolünde Battlestar Galactica’nın Saylon güzeli Tricia Helfer’ı izleyeceğiz.

Chuck - Sezon 2 - Bölüm 18 / Season 2 - Episode 18 : Chuck Versus the Predator

Intersect bilgisayarının arkasındaki deha, Chuck’la iletişime geçince kahramanımız kime güveneceğine karar vermek zorunda kalır. Bir tarafta Sarah ve Casey dururken, diğer tarafta Intersect’i kafasından tamamen silebilecek gizemli bir bilim adamı vardır. Bu sırada Burbank’teki Aldıkça Al mağazası ile ondan çok daha prestijli Beverly Hills şubesi arasında bir çekişme başlar.

Chuck - Sezon 2 - Bölüm 19 / Season 2 - Episode 19 : Chuck Versus the Dream Job

Chuck’ın hayatı nihayet yoluna girmeye başlar. Uzun süredir ortalarda olmayan babası Steve geri dönmüştür ve Chuck hayran olduğu Ted Roark’ın şirketinde hayallerini süsleyen işe kavuşmak üzeredir. Ancak işler Chuck’ın beklediği gibi gelişmez. Bu sırada Lester ve Jeff, Koca Mike’ı onları Roark Instruments’ın düzenlediği NextExpo’ya göndermesi için ikna etmeye çalışmaktadır. Chuck’ın babası rolünde SCOTT BAKULA’yı izleyeceğimiz bölümün bir diğer konuk oyuncusu da CHEVY CHASE.

Chuck - Sezon 2 - Bölüm 20 / Season 2 - Episode 20 : Chuck Versus The First Kill

Babası Steve’in FULCRUM tarafından kaçırılması, Chuck’ın en güvenmemesi gereken insan olan eski sevgilisi Jill’i aramasına neden olur. Artık Chuck’ın babasını kurtarmak için son şansı, kendi yaşamını da ellerinde tutan Jill’dir. Aldıkça Al ekibi ise, Emmett’in hazırladığı şirket değerlendirmesini sabote etmek için kolları sıvamakla meşguldür.

Chuck - Sezon 2 - Bölüm 21 / Season 2 - Episode 21 : Chuck Versus The Colonel

Chuck ve Sarah, Chuck’ın babası Steve’i kurtarmak için AWOL’a gider. Bu görev sırasında kendilerini gözetleyen kameralardan uzak olan ikili, aralarındaki kimyayı da keşfetme fıratı bulur. İkili yakınlaşırken Casey de göreve katılır. Bu sırada Morgan kötü bir durumda kalmıştır, yanlışlıkla Emmett’in terfi etmesine neden olan Morgan Aldıkça Al ekibi tarafından dışlanır.

Chuck - Sezon 2 - Bölüm 22 / Season 2 - Episode 22 : Chuck Versus The Ring

Nihayet Ellie’nin düğün günü gelmiştir. Büyük gün yaklaşınca Chuck yine zor durumda kalır. Acemi Ajan bu kez hem kız kardeşinin hayatını hem de düğününü FULCRUM ve Ted Roark’tan korumak zorundadır.

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

No Response to "Chuck Sezon 2 Bölüm Özetler"

Yorum Gönder